بيتزاا طرررريه( بطريقه بسيطه وسهله )
--------------------------------------------------------------------------------
المقادير والطريقة
نصف كيلو دقيق ابيض + 3 م ك حليب بودره + نصف كوب زيت + م ص بكنج بودر + م ص خميره جافه + م ص ملح + 3 م ك سكر + مايه حسب العجن
الطريقه
نضع المواد الجافه معا ونخلطهم ثم نضيف عليهم الماء الدافئ تدريجيا ونستمر فى العجن حتى تصبح عجينه طريه ملساء وتخرج من اليد ثم نضعها فى مكان دافئ حتى تخمر وتصبح هكذا
ثم ادهن الصنيه وافرد فيها العجينه واضع عليها الصلصه بالتوابل والبهارت عليها ثم اضع السوسيس ثم الزيتون الاسود ثم الفلفل الاخضر ثم ارش عليها جبنه رومى مبشوره او مودزريلا
ثم نرش عليها الجبنه الرومى المبشوره او المودزريلا
ثم تدخل الفرن وتخرج بهذا الشكل
ثم تقطع وتأكل ساخنه مع الكاتشب وعلى فكره عجبتنى وعجبت اولادى جدا لانها طريه جدا ولثانى يوم كمان وسهلة المقادير وبسيطه وغير مكلفه
وبالهنا والشفا